Mooie badkamerrenovatie

Dymana - Badkamer renovatieDymana is een ervaren partner voor badkamerrenovatie in Rummen en omstreken. In onze toonzaal in Sint-Truiden heeft u een ruime keuze aan meubels, tegels, sanitair en toebehoren. Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor kwalitatief en duurzaam materiaal om zo zelf aan de slag te gaan.

Realisaties

Indien u kiest voor een totaalaanpak, kan u bij ons terecht van afbraak tot afwerking. Wij organiseren en plannen de afbraak van uw oude badkamer en zorgen ervoor dat u opnieuw snel en zorgeloos kan genieten van uw nieuwe badkamer.

Bovendien is ons eigen team van badkamerplaatsers niet enkel actief in Rummen, maar ook in Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Leuven, Genk en andere regio's. Onze plaatsers zijn vakmensen die beschikken over een grote portie kennis en vakmanschap om uw badkamerrenovatie in goede banen te leiden en tot in de puntjes af te werken.

In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden van klassieke en moderne modellen en kleine en grote uitvoeringen. De meeste modellen zijn bovendien in stock, zodat de wachttijd voor het realiseren van uw perfecte badkamer beperkt wordt tot het absolute minimum.

Kwaliteit en service

Wij komen onze afspraken altijd na, zowel wat betreft afbraak als plaatsing van nieuwe meubels. U kan een beroep doen op onze expertise in de volledige regio van Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Leuven, Genk en andere regio's. Wij komen altijd gratis bij u aan huis voor het opmeten van de ruimte zodat wij ook door deze service een feilloos verloop van de werken kunnen garanderen.

Of u nu doe-het-zelver bent of de werken aan uw badkamer graag door ons wil laten uitvoeren: u kan bij ons altijd terecht voor professioneel advies. Wij maken voor uw project ook graag een 3D-tekening en helpen u bij het uitkiezen van de juiste materialen.

Tot slot kan u gebruik maken van onze dienst na verkoop, die uiterst persoonlijk is en waarbij wij klanttevredenheid en een goede service hoog in het vaandel dragen.

Voor de badkamer van uw dromen, moet u bij Dymana langskomen.


Back to Top