Goed sanitair

Dymana - SanitairVoor mooi en kwalitatief sanitair in Rummen moet u bij Dymana zijn: de badkamerspecialist in Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Leuven, Genk en andere regio's. Naast sanitair kan u bij ons ook terecht voor badkamermeubels, tegels en allerhande materiaal voor de doe-het-zelver.

Ruim aanbod

In onze toonzaal wandelt u doorheen een uitgebreid assortiment badkamermeubels en sanitair. Heeft u in een ander filiaal ideeën opgedaan of zoekt u naar iets specifiek? Laat het ons weten en wij bestellen het voor u aan de scherpste prijs.

In ons aanbod kan u onder andere volgende merken vinden:

  • Riho
  • Novellini
  • Grohe
  • Duravit

Wij werken samen met deze erkende merken en tevens bieden wij u deze te koop aan.

Wij exposeren zowel klassieke als moderne modellen met verschillende afmetingen en garanderen u eerlijke en correct prijzen en goede materialen. Bovendien houden wij regelmatig kortingsacties op materiaal en toonzaalmodellen.

Bent u doe-het-zelver? Dan kan u gegarandeerd de meeste modellen mee naar huis nemen, want wij hebben steeds een ruime stock in ons magazijn. Wil u graag gebruik maken van onze plaatsingsdienst of een totaalrenovatie laten uitvoeren? Kijk dan even op deze pagina voor de mogelijkheden voor badkamer renovatie.

Gratis offerte en 3D-plan

Wij hebben een eigen team van badkamerplaatsers die badkamers renoveren en plaatsen in Rummen, Sint-Truiden, Hasselt, Tongeren, Leuven, Genk en andere regio's. Onze plaatsers zijn vakmensen die beschikken over een grote portie kennis en vakmanschap om uw badkamer renovatie in goede banen te leiden en tot in de puntjes af te werken.

Wij komen bovendien gratis bij u aan huis voor het opmeten van de ruimte zodat wij ook door deze service een feilloos verloop van de werken kunnen garanderen. Daarnaast maken wij gratis een offerte en een 3D-plan. Wij komen onze afspraken altijd stipt na, zowel wat betreft afbraak als plaatsing van nieuwe meubels.

Tot slot kan u gebruik maken van onze dienst na verkoop, die uiterst persoonlijk is en waarbij wij klanttevredenheid en een goede service hoog in het vaandel dragen.

Voor de badkamer van uw dromen, moet u bij Dymana langskomen.


Back to Top