Prachtige tegels

Dymana - TegelsDymana heeft alles in huis wanneer u op zoek bent naar mooie tegels in Rummen. Zowel klassieke als moderne tegels in verschillende kleuren, formaten en afwerkingen kan u via ons bestellen of laten leveren.

Totaalprojecten

U kan bij ons een keuze maken uit en ruim assortiment tegels. Daarnaast kunnen wij deze prachtige tegels ook bij u komen plaatsen. Onze vakmannen zijn allemaal gediplomeerd vloerder en beschikken over veel ervaring en inzichten om de werken snel, vakkundig en met een mooi eindresultaat af te werken.

Bovendien zijn wij ook specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers: wij kunnen dus eenvoudigweg uw oude tegels uitbreken en nieuwe plaatsen zodat u in een mum van tijd in een nieuw interieur kunt vertoeven.

Indien u opteert voor het laten leveren en plaatsen van tegels door ons team, geniet u van een verminderd BTW-tarief: u betaalt dan slechts 6% in plaats van 21% BTW.

Vrijblijvende offerte

Indien u kiest voor een totaalaanpak, kan u bij ons terecht van afbraak tot afwerking. Wij organiseren en plannen de afbraak van uw oude badkamer en zorgen ervoor dat u opnieuw snel en zorgeloos kan genieten van uw nieuwe badkamer.

Wij komen altijd gratis bij u aan huis voor het opmeten van de ruimte en een offerte zodat wij ook door deze service een feilloos verloop van de werken kunnen garanderen. Bovendien is ons eigen team van vloerders niet enkel actief in Rummen, maar ook in Sint-Truiden en Hasselt.

In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden van klassieke en moderne tegels in verschillende formaten. De meeste tegels zijn bovendien in stock, zodat de wachttijd voor het realiseren van uw perfecte vloer of wand beperkt wordt tot het absolute minimum.

Voor de badkamer van uw dromen, moet u bij Dymana langskomen.


Back to Top